Včera večer jsem vyzkoušela recept, který jsem viděla na našem víkendovém pobytu na Food Revolution Day. Kateřina z blogu THINK FOOD připravila skvělou rozmarýnovou ciabattu a doufám, že se nebude zlobit, když prozradím její postup…:-) Koupenou bagetu nebo ciabattu na horní straně nožem podélně (nebo příčně) několikrát nařízneme. Zvlášť si na drobné kousky nakrájíme jakékoliv bylinky. Já jsem včera použila rozmarýn, česnek, mátu. Smícháme s olivovým olejem a vše vetřeme do naříznutých otvorů bagety. Připravíme si namočený pečící papír (to aby se nespálila) a na něj vložíme potřenou bylinkovou bagetu a dáme na chvíli zapéct. Je to rychlé a výborné. My jsme ji o víkendu měli jako přílohu k rybě, ale večer k zeleninovému salátu je také skvělá. Vyzkoušejte! Fotky jsou ještě z víkendu, protože včera, když jsem ji dělala byla už tma… Dobrou chuť!
foto: Vintagelover
Moni,tuhle mňamku miluju:-))))…minulý týden jsem si ji koupila na výletě v Mnich. Hradišti,ale jinak si ji doma peču celou:-))))…hezký den. Eva
Křupavá, voňavá, pochoutka… Evi, hezký večer!
Já taky. Musím si ji dneska udělat.) Miluju, jak to křupe a je to mastný .. mňam.)
Iri, přesně tak, mám chuť si ji dnes zase udělat…:-)
Urcite vyzkousim. Skvele to vypada:-)
Zuzano, i skvěle chutná! 🙂
Moni,hádej , co jsme měli dneska k večeři???? …k tomu vínečko, sýry a zeleninový salát-mňam:-))) díky za připomenutí. Eva
Evi, jdu do toho teď večer znovu… Zeleninu, bylinky a starší bagetu mám… Hurá na věc 🙂
Mňam, miluju jak to křupe …. Marki
Marki, já taky…
Ta třetí fotka dokonce i voní! 🙂 Nádhera!
Tak to mě Báro těší 🙂 Děkuji
Tenhle návod mě potěšil. Jak můžu bez výčitek použít polotovar, tak jásám:) Musím vyzkoušet!