Když jsem na blogu Think Food viděla recept na rozpečený camembert, neváhala jsem ani minutu a musela jsem ho hned připravit a vyzkoušet. Chutná skvostně a k letnímu posezení u vína je prostě ideální. Včera jsem ho udělala znovu a tady je. Neváhejte tento jednoduchý recept co nejdříve vyzkoušet. Potřebujete camebert, menší francouzskou bagetu, pár snítek rozmarýnu, hrst sušených brusinek, hrst ořechů, 1 stroužek česneku, čerstvě mletý pepř a olivový olej… Bageta namočená v rozpečeném sýru a obalená v ořechovobrusinkové směsi nemá chybu. Recept jsem si dovolila půjčit z blogu Think Food a mám ho na poslední fotce.
foto: Vintagelover
Teda to vypadá opravdu luxusně a určitě tak i chutná!
Chutná skvěle a žádná velká práce… K vínu ideální!
Teda, tak to vyzkouším!!!
Magdo, vyzkoušej!
Skvělé! To bude mít u nás úspěch:) pa Moni!
Jani, určitě! Možná bych bagetky dávala do trouby o něco později… Ale jinak moc dobré.
Mňam …. hned bych si dala ….Marki
Já dnes taky! 🙂 Chystám se na další!
Mňam :-)))) Vypadá to báječně, fotky krásné a doufám, že to tak výborně chutná 🙂
Evi, díky! Chutná, chutná a ta oříškovobrusinková směs nesmí chybět! .-)
Moni, vypadá to úžasně. Nádherné jsou tvé fotografie a dle toho soudím, že to i skvěle chutná!!! Víš co?? Chtěla bych tě za sousedku:-)))). Moni, krásný den Věra
🙂 To radši ne. Sázím stromy a keře moc k plotu a sousedům se to nelíbí 🙂 Věro, díky!
Zrovna v neděli u nás jeden camembert padl k vínu. To abych šla pro další, tohle musím vyzkoušet!
Ali, právě k tomu vínu vyzkoušej!
Moni, ty nám dáváš:-))))…to jsou chutě:-))a voní to až sem….. a ještě k tomu úplně luxusně nafoceno:-) Eva
Evi, děkuji! Moc dlouho nevoněl, byl hned pryč. Příště musím koupit víc kousků…
Vypadá to na úžasnou delikatesu! Oceňuji také profesionální fotografie.
Katko, moc děkuji! Delikatesa to opravdu je!