Tento francouzský hit je tak rychlý a dobrý… U nás doma vydržel jen půl hodiny. Těsto je křehké a hlavně bez cukru. Příště přidám do jablek mandlové lupínky. Já jsem ho vylepšila rozdrcenou mátou s třtinovým cukrem a citronem. Po upečení jsem touto směsí potřela celý koláč… Doporučuji ♥ Zde je recept. Dobrou chuť!
Hmm, hned bych ochutnala… Ta rozdrcená máta musí být skvělá. Vzpomínka na léto 🙂
Zuzko, přesně tak, vzpomínka na léto 🙂
Podobný taky peču. Vyzkouším mou oblíbenou mátu. Díky! Mimochodem moc hezký blog, chodím sem ráda 🙂
Hano, vyzkoušejte. Máta dodala koláči zajímavou chuť. Děkuji za návštěvy!
Moni, ten je krásný….já včera zase pekla jablečný crumle. Je to prostě rychlovka:-)
Jani, taky ho dělám dost často…