Čerstvě upečená bageta přinesená z pekárny (popřípadě upečená doma), natřená pomazánkovým máslem, dijonskou hořčicí, naplněná usmaženou anglickou slaninou, mrkví, nakrájeným camembertem a ledovým salátem a doplněna rozkrojenou jahodou… Co vy na to? Já velké ano! Dala bych si jich hned několik.
P.S. Při psaní příspěvku jsem na křehkou bagetu dostala velkou chuť, tak jsem zase večer hřešila… 🙂
foto: Vintagelover (inspirace u ThinkFood)
No, tak pomazánkového másla si už moc neužijete, Brusel ho zakázal vyrábět. Ale jinak souhlasím, že dobré pečivo je strašné pokušení a můj častý hřích.
Brusel ho samozrejme nezakazal vyrabet, jen se nesmi jmenovat maslo, protoze to maslo neni. Jmenuje se ted Pomazankove tradicni. 🙂
Byla by ho škoda… Mám ho moc ráda…
Já se pekárny snažím obcházet obloukem, ta vůně je „mámivá“….. 🙂 Ale fotky jsou opět úžasné. Hezkou neděli!
Magdi, to mi povídej 🙂 Ale občas čerstvě upečenému pečivu neodolám…
Je to teprve 2 týdny,co jsem objevila Váš blog díky časopisu ŽaŽ , a jsem nadšená.
Denně sleduji Vaše příspěvky a těším se na nové fotky,nápady a inspirace. Souhlasím s Vámi,že staré je krásné…takže chodím a hledám. Držím palce a přeji hezkou neděli a hodně dalších bezva příspěvků. Eva
Evo, moc děkuji za milé psaní… Jsem ráda, že se Vám u mě líbí! Přeji hezké dny 🙂
Je to krásný! Zasedla bych a celé bych to snědla….. na posezení 🙂 Což by byla škoda, když je to opět tak krásně naaranžované, nafocené! Ty jahůdky to tam krásně – nejen opticky osvěží. A.
Anet, sladké jahůdky jsou dobré všude… Docela často je dávám i k těstovinám… Děkuji 🙂
Noblesní kombinace…ta musela být:-))))papa E.
Evi, byla! 🙂