Čerstvá bageta

Čerstvě upečená bageta přinesená z pekárny (popřípadě upečená doma), natřená pomazánkovým máslem, dijonskou hořčicí, naplněná usmaženou anglickou slaninou, mrkví, nakrájeným camembertem a ledovým salátem a doplněna rozkrojenou jahodou… Co vy na to? Já velké ano! Dala bych si jich hned několik.

P.S. Při psaní příspěvku jsem na křehkou bagetu dostala velkou chuť, tak jsem zase večer hřešila… 🙂

foto: Vintagelover (inspirace u ThinkFood)

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

11 komentářů u „Čerstvá bageta

  1. No, tak pomazánkového másla si už moc neužijete, Brusel ho zakázal vyrábět. Ale jinak souhlasím, že dobré pečivo je strašné pokušení a můj častý hřích.

  2. Já se pekárny snažím obcházet obloukem, ta vůně je „mámivá“….. 🙂 Ale fotky jsou opět úžasné. Hezkou neděli!

  3. Je to teprve 2 týdny,co jsem objevila Váš blog díky časopisu ŽaŽ , a jsem nadšená.
    Denně sleduji Vaše příspěvky a těším se na nové fotky,nápady a inspirace. Souhlasím s Vámi,že staré je krásné…takže chodím a hledám. Držím palce a přeji hezkou neděli a hodně dalších bezva příspěvků. Eva

  4. Je to krásný! Zasedla bych a celé bych to snědla….. na posezení 🙂 Což by byla škoda, když je to opět tak krásně naaranžované, nafocené! Ty jahůdky to tam krásně – nejen opticky osvěží. A.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *