Recept jsem zahlédla na jednom zahraničním blogu. Trochu jsem měla pochybnosti z kombinace šlehačky a melounu .-) Nakonec vychlazený meloun se šlehačkou je super osvěžující. Na stole vypadá efektně a hlavně je jednoduchý na přípravu. Ani se po takovém dortu tolik netloustne.Vyzkoušejte!
Co je na něj potřeba! Jeden meloun, ušlehaná šlehačka s cukrem a vanilkou. Celý hotový dort nechte v lednici vychladit a potom ochutnávejte… Postup je zde. Krásné pondělí 🙂
Photo © Vintagelover
Moni, to vypada uzasne, to taky zkusim! Velmi netradicni, hned me to zaujalo.
Hezky den,
Veronika
Meloun je osvěžující a ta šlehačka je k tomu překvapivě dobrá. Veru, díky!
Ahojky,
vypadá to skvěle!!!
Pa
E.
Evi, pro letní zahradní párty jako dělaný 🙂
Mnam, hned bych si dala. Taky jsem si rikala, ze ho nekdy musim vyzkouset, kdyz jsem ho videla na ruznych blozich. Akorat u nas bych ho musela cely snist sama, takze k tomu asi nedojde:)
S melounem jsem začala experimentovat. O víkendu jsem ještě dělala melounové nanuky s mátou. Taky dobrý!