Jednoduchý recept, na který jsem úplně zapomněla. Jeden čas jsem ho dělala skoro každý víkend. A jak na to?
- 1 ananas
- 3 vejce
- 2 lžíce moučkového cukru
- mandlové lupínky
Ananas naporcujeme na kolečka. Prostřední dřevnatou část vyřízneme. Připravíme si plech s pečícím papírem a nakrájená kolečka na něj poklademe Z bílku a cukru ušleháme tuhý sníh. Ten naneseme na připravená ananasová kolečka a na závěr posypeme mandlovými lupínky. Dáme zapéct na 150 stupňů. Až bílek začne zlátnout, vytáhneme. Tak sladké pondělní ráno přeji ♥
photo©vintagelover
Mňam. Díky za tip! 🙂
Určitě vyzkoušej 🙂
Moni,
dokonalé. A bezlepkové, takové já ráda.
Ukládám, díky. 🙂
… a hodně šťavnaté, doporučuji 🙂
Tak dnes na tuhle ňamku přišla řada. Super👍
Hned jak koupím ananas tak vyzkouším, dík