Poprvé jsem vyzkoušela dezert, o kterém jsem toho tolik slyšela. Základní sušenkové těsto jsem pekla 10 minut a po nalití tekuté směsi jsem dodržela čas 40 minut na 160 stupňů. Tak nevím, kraj se trochu zabarvil do hněda, ale na výslednou sametovou chuť to nemělo žádný vliv. Takže jestli budete tento dezert zkoušet, doporučuji více hlídat!
P.S. Na sladký dezert jsem připravila omáčku z lesních plodů. Použila jsem zmrazené ovoce. Do hrnce jsem dala lesní plody, trochu másla, cukru a vše povařila. Omáčku jsem přepasírovala přes sítko a celý dezert jsem jí polila. Tuto osvěžující dobrotu jsem vyčetla z blogu Thinkfood a dezert jsem pekla podle Dity P.
foto: Vintagelover
Já jsem pekla cheesecake podle tohoto receptu a postupu. http://crustycorner.blogspot.cz/2012/04/sametovy-new-york-cheesecake.html?showComment=1340390736993#c8907640356210569973
Pojala jsem to se vším všudy a byl výborný.
Olive, zrovna včera večer jsem na tento recept i blog koukala 🙂 Určitě vyzkouším a děkuji!
Moi, vypadá báječně a určitě i tak chutná! Já mám odzkoušený recept, ale dlouho jsem ho nepekla, díky za připomenutí!
Baru, já jsem ho pekla poprvé a překvapilo mě, jak není vůbec složitý. Díky!
Chessecake mám hrozně ráda,ale ještě jsem ho nepekla,musel být výbornej.
Vypadá lákavě…..Iveta
Iveto, byl moc dobrý a doporučuji i ten recept. Děkuji!
Moni, vypadá úžasně, děkuju za recept, hned si ho jdu opsat …. Marki
Marki, děkuji! Určitě vyzkoušej 🙂