Droždí nemám, tak jsem upekla chleba, do kterého jsem přidala kypřící prášek do pečiva a taky byl dobrý :-). Recept je zde. Jen jsem do těsta přidala drcený a celý kmín.
- 250 g hladké mouky
- 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva
- 1/2 lžičky soli
- 25 g másla
- 175 ml mléka/ vody
- lžíce drceného kmínu
- celý kmín na posypání
Dobrý den. Chleba vypadá skvěle. Dáváte těsto vykynout? Jak dlouho pečete a na kolik stupňů? Zkusila bych ho upéct.
Díky za tip.
Dobrý den, těsto jsem nedala kynout. Pekla jsem na 180 stupnů asi 30 minut.
Chlebik podle vaseho receptu pecu pravidelne. Je vyborny! Dekuji 🙂
Chci jse naučit