… je na stáncích. Je jiný, než býval. Receptů je trochu méně, zato všechny testované na lidech. Je to daleko více lifestylový časopis o jídle. Určitě vyzkouším gratinované brambory s hříbky a bramborovo-smetanovou polévku s bylinkami. Šéfredaktorkou je Darina Křivánková, která vlastní Bytovou Restauraci Na Faře a o které jsem tady na blogu už psala. Za mě jednoznačně palec nahoru!
P.S. I cena je příznivá 39 Kč.
Photo © Vintagelover
To zní dobře. Darinu mám moc ráda. Dokonce jsme si ní jednou dělala rozhovor, když jsem pro ČTK psala o bytových restauracích … A jak si napsala ty brambory s hříbky a smetanovou omáčkou …. hmm… je teprv ráno, ale už přemýšlím o obědu:)
Iri, brambory s hříbky bych si moc ráda dala, ale u nás nerostou. Je sucho…
Děkuji za tip. Určitě si ho půjdu koupit! 🙂
Oli, je tam soustu inspirace a krásných fotek…
jo včera jsem si děsně dlouho vybírala, jaký časopis zkusím a padla řada na tento!jsem moc ráda, že tam je tolika čtení. super!
Ano, ano…Švestkové recepty teď potřebuji…
Tak to ho zkusim. Jeden cas jsem si ho kupovala, ale pak me nejak prestal bavit a kupovala jsem jen ta velka pulrocni vydani Apetitu. Diky za tip:)
Apetit, mě pořád baví… a ty půlroční vydání jsou super. Mám už jich několik…
No, je krásný, ale úplně nejúžasnější je grafika časopisu, skvělá práce 🙂
Fotky a grafika je super! Recepty musím ještě vyzkoušet…
Děkuji, za typ. Kdysi jsem měla předplatné tohoto časopisu, ale pak mi začal připadat na jedno brdo a přestala ho odebírat. Na váš typ, jsem si ho dnes zase koupila, zatím jsem ho jen rychle prohlídla a určitě tohle číslo stálo za koupi. Nevím zda se kvalita časopisu zase zdvihla, ale toto číslo je zajímavé a určitě nejeden recept vyzkouším. Už se těším na zítra až se do něj při kávě začtu.
Tak doufejme, že i další čísla budou povedená…