Jablka v čokoládě

Jablka nakrájíme na silnější plátky, ve spodní části jablkového plátku prostrčíme dřevěné nanukové dřívko. Poté jablka obalíme v rozpuštěné čokoládě na vaření a nakonec je posypeme nakrájenými vlašskými ořechy. Necháme vychladnout a podzimní mńamka je na světě. Krásný víkend přeji ♥

P,S. Před třemi lety jsem na podzim dělala zase jiná jablka… Kuk! 🙂

photo©vintágelover
_mg_1303npictures123n_mg_1317

Příspěvek byl publikován v rubrice Recepty a jeho autorem je Vintagelover. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Jablka v čokoládě

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *