Včera jsem konečně zase něco upekla. Recept na můj oblíbený štrúdl jsem tady na blogu už měla. K jablkům jsem ještě přidala maliny a jahody… Zde je recept: 20 dkg hladké mouky, 1 kysaná smetana (nebo jogurt, ale kysaná smetana je lepší) a půl másla. Vše zpracujeme a necháme asi půl hodiny uležet v lednici. Těsto rozválíme a na něj poklademe nastrouhaná jablka. Pečeme na 150° a to je vše. Přeji hezký start v novém týdnu 🙂 U nás je napínavý… Maturita!
Photo © Vintagelover
Tak to držím maturantce všech deset:-) Jinak Moni, ten fotokurz jsi měla jednodenní a můžeš mi napsat (třeba na mail) u koho a zda ti to pomohlo? Jestli ještě někdy půjdeš, tak bych šla s tebou …..:-)
Jani děkujeme. Dnes ještě další test angličtina… Napíšu Ti email.
Vypadá to báječně:-)
Vím jak chutná, ale ty fotky jsou luxusní:-)
Naty zdravím a držím pěsti, má u nás to hroznové víno:-) Za maturitu 🙂
E.
Evi, Naty moc děkuje 🙂
Držím všechny palečky !!
Magdi, díky!
Moni, úplně se mi sbíhají sliny:)))…taková mňamka nádherně nafocená…držím palce, maturita určitě bude:-)))) Eva
Evi, k jablkům jsem přidala jahody a maliny a asi to zase někdy zopakuji. Bylo to moc dobré!
Držím palce maturantce I
Ivo, děkujeme!
Doufám, že maturita byla úspěšně složena! 🙂 Štrůdl vypadá báječně a recept se zdá docela jednoduchý možná bych ho zvládla i já 🙂
V komentáři jsem četla něco o jednodenním fotokurzu, mohu Vás poprosit také o více informací? Klidně na email nika.renika@gmail.com Děkuji!