Recept jsem našla na jednom litevském food blogu, hned jsem ho vyzkoušela a můžu ho jen doporučit… Do těsta dáme celé hrušky, které při pečení pustí šťávu a moučník krásně zvláční. Po upečení jej necháme vychladnout a krájíme tak, aby v každém řezu byla půlka hrušky. Pekla jsem ho poprvé, zapomněla jsem do něj dát kypřící prášek, ale i tak se povedl… :-). Recept je na poslední fotce.
foto: Vintagelover
Vypadá to úžasně a musí to být super dobrota. Plus chválím krásný styling fotografií.
Katko, děkuji. Je výborný a nic složitého. Žádné strouhání nebo krájení hrušek… Jen jsem odstranila jadřinec.
Luxusní :-))))
Škoda to jíst :-)))
E.
Děkuji, byl dobrý a jednoduchý 🙂
Moni, foto opět dokonalé (stále se musím opakovat:-))))jinak to prostě nejde:-))) ) a recept stojí za vyzkoušení.
Evi, vyzkoušej a děkuji 🙂
Vypadá to moc krásně.Baví mě sledovat Váš blog!Rada bych byla se stala přátelem i na FB Krásný den Vám přeji !Ivana
Jéé Ivano, moc děkuji 🙂 To jsem ráda, že Vás baví sledovat můj blog. Přeji Vám krásné dny a mrkejte na Vintagelover i na FB
Tak celé hrušky v moučníku vidím poprvé, na slano třeba rajčátka znám, ale tohle ne. Krásné fotky!
Baru, taky, taky… musela jsem ho vyzkoušet a jsem nadšená. Byla to dobrota 🙂 Děkuji!
Uz jsem ho udelala dvakrat a opravdu je vyborny.
Ello, tak to jsem moc ráda, že chutnal…