Nějakou dobu sleduji blog o vaření Menu domů. Vlastní ho Veronika Koko Kokešová -moderátorka Expres rána na pražském Expres rádiu. Gastro zážitky předvádí na svém blogu a podle jejich receptů jsem již několikrát vařila. Včera večer jsem vyzkoušela jednoduchý recept – Čokololádový fondant. Jelikož jsem neměla porcelánové ani plechové formičky, použila jsem formičky na muffiny. Příprava trvá 20 minut, je to rychlovka jak v preparaci, tak v konzumaci. Moc doporučuji a zde je její recept. Dobrou chuť 🙂
foto: Vintagelover
Koko take sleduji (a i posloucham pri ranni show:)), ale jeste jsem podle ni nevarila. Akorat me na tom jejim videoblogu stve to srovnavani nesrovnatelneho pri vytvareni a porovnavani pokrmu z restauraci. „Fondanek“ vypada luxusne…Uplne se mi sbihaji sliny. Hezky den,Petra
To je pravda, taky k tomu mám výhrady, ale jinak co jsem podle ní uvařila bylo dobré. Petro, děkuji za komentář a hezký den!
Fondant au chocolat … hmmm, to můžu stále 🙂
A úplně nějlepší je vychytat přesný okamžik upečení kdy pak fondant nakrojíš a vyteče ti ještě horká čokoláda ze „srdce“.
Krásný čokoládový den
Anýzovko, na to jsem se těšila celé pečení a ten okamžik jsem si užila 🙂 Tobě taky krásný den!
Moni, vypadá to nádherně, děkuju za tip i inspiraci, jdu to omrknout ….. Marki
Marki, je to moc dobré a jednoduché na přípravu. Zítra se na ně chystám znovu. Měj se fajn!
Taky miluju tu pečenou tekutou čokoládu 😉
Jano, taky, taky, ale musí se vystihnout ten okamžik… Hezký večer!
Moni, to vypadá moc dobře. Nikdy jsem to nezkoušela,ale někdy musí být poprvé,že? :-)))Hezký večer. Eva
Evi, přesně tak… doporučuji k tomu ohřát maliny. Ta kyselost k tomu sladkému… Mňam 🙂
Mončo, to vypadá přímo luxusně! Určitě vyzkouším, díky za recept. A strašně se těším na ten tvůj barevný experiment v praxi (růžová, zelená, žlutá)! Krásný večer.
Báro děkuji, barevný experiment ráda představím na blogu a recept určitě vyzkoušej. Měj se fajn.