Čerstvý pstruh je lahůdka, kterou jsme vyzkoušeli v pátek na venkovním grilu. Ještě teď se mi sbíhají sliny a mám chuť ho dnes znovu grilovat. Pstruh jsem celý posolila a popepřila. Naplnila ho snítkami petrželky, tymiánu, nakrájeným na plátky citrónem a kouskem másla. Připraveného pstruha jsem položila na rozpálený rošt a z každé strany asi 7-10 minut grilovala. Během opékání jsem rybu otáčela a potírala pomocí svázané větvičky tymiánu, kterou jsem namáčela v olivovém oleji. Dobrou chuť 🙂
Věřím,že byl výborný s Vaší péčí připravený.M.
Marie, určitě doporučuji 🙂 Vyzkoušejte…
To musel být krásný den a ten pstruh v tom kotlíku!
Všechno nejlepší k svátku, Moni!
Pavla
Pavlo, mockrát děkuji 🙂